Место где су деца на првом месту!
Школа за будућност
Еко календар

Још догађаја…

Еко школа
Активи и тимови
Категорије вести
Архива вести

Успеси ученика

Ученица наше школе Хана Јовановић IV-1 добила је прву награду на литерарном конкурсу који је расписала Млекарска школа „др Обрен Пејић“ Пирот на тему „Хлеб-јело над јелима“. Ментор је учитељица Ирена Манчић. Честитамо!

Прву награду на ликовном конкурсу који је расписала Млекарска школа „др Обрен Пејић“ Пирот за ученике свих школа добила је Неда Танчић, ученица одељења III-3 наше школе. На тему „Хлеб-јело над јелима“ одговорила је ликовним радом богатим детаљима, маштом и јасном поруком. Честитамо!

На ликовном темату који је организовао ЗИП центар за младе бизнис инкубатор д. о. о. Пирот за ученике свих школа од првог до четвртог разреда, трећу награду освојила је Неда Танчић, ученица одељења III-3 и пету награду Алекса Здравковић, ученик одељења III-2. Тема је била „Моје идеје за бољи свет“ на коју су наши мали уметници одговорили маштом и оригиналним идејама.

Честитамо им на успеху!

Данас је одржано школско такмичење у стоном тенису у организацији Савеза за школски спорт у сарадњи са Стонотенисерским савезом Србије.

Наша школа је имала представнике у мушкој и женској конкуренцији. Екипа коју су чинили ученици Михајло Лазаревић, Филип Вучић и Огњен Антић освојила је 3. место, док је ученица Анђела Цветковић освојила 2.место као појединка.

Данас је на кеју крај Нишаве одржан традиционални јесењи крос. Наша школа је остварила слeдеће резултате:

 • Jована Танчић, ученица првог разреда – 2. место
 • Дина Панић, ученица другог разреда – 1. место
 • Лука Стефановић, ученик другог разреда – 3. место
 • Јанко Алексић, ученик трећег разреда – 2. место
 • Кристина Ранђеловић, ученица шестог разреда – 3.место
 • Михајло Лазаревић, ученик шестог разреда – 2.место
 • Немања Ристић, ученик шестог разреда – 3.место
 • Михајло Ђорђевић, ученик седмог разреда, 2. место
 • Јована Јовичић, ученица осмог разреда – 1. место
 • Теа Живковић – ученица осмог разреда 3.место
 • Ђорђе Ивановић, ученик осмог разреда – 2. место

У оквиру Дечје недеље, за литерарно – ликовни темат ,, Да право свако – дете ужива лако“ у ОШ ,,Свети Сава“ награђени су следећи ученици: Лана Петровић 6/1, Андреа Мадић 2/3, Ања Пешић 4/3, Јовановић Бојана 6/1 и Јовановић Страхиња 8/3 за литерарни рад и Ања Антић 2/2, Неда Танчић 3/1, Симона Ђорђевић 4/3, Екатарина Јанковић 5/2 и Марко Илић 8/1 за ликовни рад. Награђени ученици су награде примили на књижевној вечери у ОШ ,,Вук Караџић“, 11. октобра. Овом свечаношћу затворена је Дечја недеља. Да сваки дечји дан буде срећан и успешан. Као у овој недељи за дечји осмех.

Дан без аутомобила обележен у Пироту такмичењм у спретности вожње бицикла. Прву награду је освојио ученик наше школе Матија Ристић. Честитамо!

У организацији Савеза за школски спорт данас је у свечаној сали Градске управе Пирот одржано свечано уручење награда најуспешнијим ученицима спортистима.
Наша школа је добила два признања.
Најуспешнији ученик кошаркаш је Филип Ћирић ученик VIII-2 а најуспешнија ученица тенисерка Бранислава Игњатовић ученица VII-3.

12.06.2019. године  у сали за конференције ОШ ,,Свети Сава“ одржана свечана додела Вукових и посебних диплома ученицима који завршавају осми разред.

Директoр, стручна служба и разредне старешине поделиле су најбољима дипломе и књиге. За ученика генерације, као и за спортисту генерације проглашен је Михајло Ђурић.
Припремна настава

Мој есДневник

Погледајте

Упутство за приступање порталу Мој ЕСДневник погледајте ОВДЕ

Е-пријава првака


ПРИЈАВИТЕ ПРВАКА


Детаљније о упису погледајте ОВДЕ

Продужени боравак
ес Дневник
365 Office Education
Пројекти школе
Распоред звона

Преподне

 1. час  08:00 – 08:45
 2. час  08:50 – 09:35
 3. час  09:50 – 10:35
 4. час  10:50 – 11:35
 5. час  11:40 – 12:25
 6. час  12:30 – 13:15

Пoподне

 1. час  13:30 – 14:15
 2. час  14:20 – 15:05
 3. час  15:20 – 16:05
 4. час  16:20 – 17:05
 5. час  17:10 – 17:55
 6. час  18:00 – 18:45
Пратите нас

  

Школски календар


Такмичења


Мала матура