Успешан наступ наших ученика на 49. републичкој смотри „Шта знаш о саобраћају?”

И ове године ученици наше школе су изборили учешће и достојно репрезентовали нашу школу и пиротски округ на републичкој смотри.

По пропозицијама такмичења, по четири такмичара из свих округа у Србији учествује на републичкој смотри. Ове године (као уосталом и претходне), чак три такмичара из наше школе су представљали наш округ. То су: Михајло Ђурић, ученик одељења 7-1 (његово треће учешће на републичкој смотри), Викторија Костић, 7-2, (такође 3. учешће), и Јован Антић, 5-2. Њихов наставник је Бојан Милановић.

На овом захтевном и напорном такмичењу, у јакој конкуренцији од 106 такмичара из целе Србије, најбољи резултат из пиротског округа постигао је Михајло Ђурић који је заузео 11. место у својој конкуренцији (дечаци групе Ц). Он је од могућих 300 освојио 276 поена.

Екипа пиротског округа

 

Иначе, ученици су подељени у две старосне категорије. Категорија Б обухвата ученике 4. и 5. разреда, док категорији Ц припадају ученици 6, 7 и 8. разреда. У свакој од ових категорија дечаци и девојчице се такмиче одвојено. Окружну екипу чине по један дечак и девојчица из сваке категорије.

Комплетне резултате можете видети ОВДЕ.