You are currently viewing Приредба поводом Дечије недеље

Приредба поводом Дечије недеље

И ова Дечија недеља у нашој школи је весела и незаборавна. Сваки дан је испуњен низом активности којима се радују ученици и предшколци наше школе.

Тако су данашњом приредбом ученици трећег разреда и припремне предшколске групе пожелели добродошлицу својим другарима, првацима наше школе пригодним програмом.

Наши предшколци су поздравили прваке песмом Љубивоја Ршумовића „Деца су украс света“, док су ученици трећег разреда кроз стихове песме „Имам права“ Радмиле Симеуновић указали колико је дете важно као носилац права и његових потреба у породици, друштву и локалној заједници. Деца имају право да одрастају у што бољим условима са једнаким шансама на развој и остваривање потенцијала.

Координатори данашњих активности су учитељице 3. разреда Ирена Манчић, Маринела Ђорђевић, Биљана Панић, Снежана Гогић и  васпитачице Владана Манчић, Маја Стоиљковић и Анђела Танчић.
Захваљујемо се свим ученицима и предшколцима на учешћу уз веровање да су активностима проширили своја знања о дечјим правима, али да притом нису заборавили своје обавезе.