Огњен Антић – Одличан ђак и успешан спортиста

Дечја недеља се данас завршава. На крају ове успешне и занимљиве недеље посвећене деци, желимо да поделимо с вама причу о једном веома успешном дечаку, ученику IV-3 разреда наше школе.

Огњен Антић је име које је на велика врата ушло у свет спорта, ниже успехе и медаље, па је као веома успешан спортиста постао и понос наше школе. Жеља нам је да истакнемо све велике спортске успехе овог дивног дечака. Као гимнастичар освојио је 3 златне, 4 сребрне и 1 бронзану медаљу.

У олимпијском боксу на првенству југоисточне Србије у Власотинцу освојио је злато а на првенству Србије у Крагујевцу сребрну медаљу.

Када је кренуо стопама свог оца, веома успешног спортисте, Марјана Антића, вишеструког шампиона Србије у кик боксу, успеси су се низали невероватном брзином. Таленат је очигледан, али за успех је потребан и велики рад и залагање, не само малог спортисте, већ и читавог клуба, тренера, Огњеновог оца. У кик боксу освојио је првенство централне Србије у ,,К-1″ дисциплини у Алексинцузлатна медаља, првенство централне Србије ,,лоу кик дисциплина“, Нова Варош – златна медаља. Првенство централне Србије у ,,фул контакту“ дисциплини у Прокупљу, златна медаља. Међународни турнир ,,Балканс Бест фајтер“ у Нишу, златна медаља.

8 златних,  5 сребрних и 1 бронзана медаља до сада,
нашле су своје место у вредној Огњеновој колекцији.

Одличан ученик, а од стране својих одељенских другова трећем разреду изабран и за најомиљенијег друга.
Желимо му још много златних медаља, али и другова и петица.