You are currently viewing Тематски дани у ОШ „Свети Сава“ у Крупцу

Тематски дани у ОШ „Свети Сава“ у Крупцу

У оквиру тематске недеље у одељењима другог и четвртог разреда у Крупцу било је пуно тема, занимљивих прича, садржаја, радионица, дружења, игара, креативних идеја, заступљених на свим часовима. 

На тему: “Моја школа – мој други дом, правила понашања”, настао је групни рад “Моја школа – моје насеље”!

mojaskolamojenaselje2023

Ученици другог, трећег и четвртог разреда у Крупцу обележили су тематску недељу бројним активностима и игрицама и на часовима енглеског језика. Своју креативност на тему: “Шта могу да учиним за тебе”, исказивали су кроз заједничку сарадњу и дружење. Делили су једни другима поруке на енглеском и цртеже о пријатељству и илустровали шта за њих значи другарство. Уз много осмеха и радости разменили су дивне поруке пријатељства. “Сви треба да знају шта другарство значи, заједно смо и лепши и јачи!”

Ученици старијих разреда у Крупцу присетили су се правила понашања у школи на енглеском језику направивши “округли сто”. Сваки ученик написао је по једно правило и прочитао га гласно. Затим је уследила дискусија о сваком правилу, да ли и у којој мери се оно поштује и потом га убацили у “магичну кутију”. Ученици су тако на занимљив и креативан начин обновили сва правила понашања!